Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: zimbra 0.92 not syncing folder inside inbox which inturn has another folder

  1. #11
    kellner is offline Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    Rep Power
    6

    Default

    Yes, it is a fresh new install.

    This is an image of the right-click menu on one of the folders with sub-folders:



    Searching through the log files, I noticed that Zimbra considers all these parent folders as exempt from syncing. There are entries of this type:

    log/zdesktop.log.2009-01-09:2009-01-09 07:53:49,749 DEBUG [mid=2] [] datasource - Local folder '/Inbox/compstuff': Synchronization disabled for this folder

    So there are two questions: Why does Zimbra believe this? And how can the sync flag be changed for these folders, seeing as there is no option to do this in the menu?

  2. #12
    kellner is offline Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    Rep Power
    6

    Default

    Another user has confirmed this behaviour with IMAP Exchange server: Synchronization issues with IMAP: questions

  3. #13
    jjzhuang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    OK the screenshot helps. I can confirm now. Could you please file a bug and I'll fix it. Thanks!

  4. #14
    jithin1987 is offline Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    6

    Default my logs

    I can describe this more accurately. This is my logs

    2009-02-03 10:28:32,299 DEBUG [btpool0-2] [mid=8;] datasource - Local folder '/Notes': SyncState = {lastUid=0,exists=0,unseen=-1,lastModSeq=21379} 2009-02-03 10:28:32,796 DEBUG [btpool0-2] [mid=8;] datasource - Local folder '/Inbox/isone-reports': Synchronization disabled for this folder

    this isone-reports folder has a folder inside it called Ticket which is synchronized properly. Problem is with this isone-reports folder.
    It simply does not have Turn Sync OFF/ON option on the context menu.

    I use zimbra 0.92 build 1433

  5. #15
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by jithin1987 View Post
    I can describe this more accurately.
    Please file the report in bugzilla.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  2. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  3. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 09:21 AM
  4. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •