Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Attachments error

  1. #1
    danny.sierra@omtech.net's Avatar
    danny.sierra@omtech.net is offline Trained Alumni
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Attachments error

    Hi guys i got a zdesktop beta 0.90 on mac os x leopard 10.5, i installed the last update on it and got an error while i download my attachments, now is impossible to me to see them because of this error, any idea?
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    jjzhuang is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    wow that's bad. could you try closing the UI window and restart it? if it persists, please file a bug. thanks!

  3. #3
    danny.sierra@omtech.net's Avatar
    danny.sierra@omtech.net is offline Trained Alumni
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    7

    Default

    it was solved on latest zdesktop versions
    |>Z - Sync S.A.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 06:52 AM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 04:58 AM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •