Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: SOAP message

  1. #11
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Try setting both of these to DEBUG:

    log4j.logger.zimbra=DEBUG
    log4j.logger.com.zimbra=DEBUG

    Then restart tomcat (/opt/zimbra/bin/tomcat restart)
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  2. #12
    axel16 is offline Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    13
    Rep Power
    9

    Default

    I add the new lines but the access_log_file only give me the same information

    There is another file i must check??

    Thanks for your help

  3. #13
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    yes, SOAP message

    catalina.out
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  4. #14
    axel16 is offline Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    13
    Rep Power
    9

    Default

    this is the last information in the file catalina.out

    Dec 12, 2005 3:48:29 PM org.apache.catalina.startup.HostConfig deployWAR
    INFO: Deploying web application archive zimbraAdmin.war
    Dec 12, 2005 3:48:30 PM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
    INFO: org.apache.webapp.balancer.BalancerFilter: init(): ruleChain: [org.apache.webapp.balancer.RuleChain: [org.apache.webapp.balancer.rules.URLStringMatchRul e: Target string: News / Redirect URL: http://www.cnn.com], [org.apache.webapp.balancer.rules.RequestParameterR ule: Target param name: paramName / Target param value: paramValue / Redirect URL: http://www.yahoo.com], [org.apache.webapp.balancer.rules.AcceptEverythingR ule: Redirect URL: http://jakarta.apache.org]]
    Dec 12, 2005 3:48:31 PM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol start
    INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-80
    Dec 12, 2005 3:48:31 PM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol start
    INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-7071
    Dec 12, 2005 3:48:31 PM org.apache.catalina.startup.Catalina start
    INFO: Server startup in 19011 ms

    i ran my test Dec 12 at 5:16PM

  5. #15
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Are you running a produciton install? Or have you built your own? Are there any other log4j properties files under the Tomcat dir?

    find /opt/zimbra/tomcat -name log4j.properties
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  6. #16
    axel16 is offline Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    13
    Rep Power
    9

    Default

    the only log4j.properties is in the directory /opt/zimbra/tomcat/conf

  7. #17
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Can you attach that file? Want to verify it's set up correctly.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  8. #18
    axel16 is offline Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    13
    Rep Power
    9

    Default

    this is my log4j.properties file thanks for your help
    Attached Files Attached Files

  9. #19
    axel16 is offline Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    13
    Rep Power
    9

    Smile

    Thanks for all your help KevinH everithing is o.k 500 error return when the user do not exit on the server

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 02:00 AM
  2. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 08-10-2006, 10:55 PM
  4. Import PST failed
    By undertoe in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-21-2006, 10:16 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 05-25-2006, 01:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •