Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: BUILD FAILED error is killing me

  1. #11
    hanysys is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    43
    Rep Power
    8

    Default

    I had the same error when doing ant reset-the-world-stage1 (... no thing changed)


    Regards
    Hany

  2. #12
    hanysys is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    43
    Rep Power
    8

    Default

    this is my zimbra.ldif file if you need it also

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    dn: cn=zimbra
    objectclass: organizationalRole
    description: Zimbra Systems Application Data
    cn: zimbra

    dn: cn=admins,cn=zimbra
    objectclass: organizationalRole
    description: admin accounts
    cn: admins

    # place folder for initial admin
    dn: uid=zimbra,cn=admins,cn=zimbra
    uid: zimbra
    objectclass: zimbraAccount
    objectclass: organizationalPerson
    cn: zimbra
    sn: zimbra
    zimbraAccountStatus: active
    zimbraIsAdminAccount: TRUE
    zimbraId: e0fafd89-1360-11d9-8661-000a95d98ef2
    description: The master zimbra admin account
    userPassword: {SSHA}8+r0nkcErptqasSrFPcT0k81NFrbTcAS

    # zimlets
    dn: cn=zimlets,cn=zimbra
    objectclass: organizationalRole
    cn: zimlets
    description: for storing Zimlet configuration

    # for storing global config
    dn: cn=config,cn=zimbra
    objectclass: organizationalRole
    cn: config

    # for storing class-of-service config
    dn: cn=cos,cn=zimbra
    objectclass: organizationalRole
    cn: cos

    # for storing server info
    dn: cn=servers,cn=zimbra
    objectclass: organizationalRole
    cn: servers

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Regards
    Hany

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upgrade: 4.5.5 -> 4.5.6 failed, LDAP/slapd issues
    By Daimyo in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 08-04-2007, 09:23 PM
  2. Spam training problem...
    By TaskMaster in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-08-2007, 09:49 AM
  3. Lotus migration
    By babou in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 03-05-2007, 10:33 PM
  4. Replies: 18
    Last Post: 03-20-2006, 02:22 PM
  5. Insallation failed (Debian server)
    By popui007 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-29-2005, 02:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •