Results 1 to 4 of 4

Thread: SMTP SASL authentication failure

  1. #1
    adobrin is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    135
    Rep Power
    9

    Default SASL Auth not working

    I did not have this issue with M1, now with M2 I am receiving authentication failures when attempting to send mail with sasl authentication.

    i've tried it with and without the -r in the saslauthd command in zmsaslauthctl; stopping and starting that service each time.

  2. #2
    adobrin is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    135
    Rep Power
    9

    Default more info

    this wil probably be helpful:

    Code:
    Nov 22 12:22:54 mail saslauthd[28879]: do_auth         : auth failure: [user=adam@somedomain.com] [service=smtp] [realm=somedomain.com] [mech=zimbra] [reason=Unknown]
    Nov 22 12:22:54 mail saslauthd[28879]: auth_zimbra: adam@somedomain.com auth failed: curl_easy_perform: error(7):
    Last edited by adobrin; 11-22-2005 at 10:48 AM.

  3. #3
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Split out this thread.... Try the info in this post.

    SMTP Auth Failing?

  4. #4
    adobrin is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    135
    Rep Power
    9

    Default https

    yeah.

    that was it. the install revereted from tls mixed to tls http

    zmtlsctl mixed
    tomcat stop
    tomcat start

    works.

    gracias.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  2. SASL authentication failure...
    By voltcraft in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2007, 08:15 AM
  3. SASL LOGIN authentication failure
    By sgcowgill in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 08-11-2006, 01:55 PM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM
  5. SMTP SASL authentication failure
    By igeorg in forum Developers
    Replies: 5
    Last Post: 10-10-2005, 01:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •