Results 1 to 4 of 4

Thread: Missing ZimbraMail_all.js.zgz

  1. #1
    jareep is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    103
    Rep Power
    8

    Default Missing ZimbraMail_all.js.zgz

    I accidentally deleted ZimbraMail_all.js.zgz from /opt/zimbra/tomcat/webapps/zimbra/js (don't ask) and now I need another copy. I looked through the SVN but couldn't find the file (nor its unzipped cousin ZimbraMail_all.js). Can someone with version 4.0.3 link a copy temporarily for me to download? My one idiot mistake for the week....

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    If you have the .js you can just re-zip yourself. Or did that get deleted as well?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    jareep is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    103
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by KevinH View Post
    If you have the .js you can just re-zip yourself. Or did that get deleted as well?
    Yup...gone.

  4. #4
    jareep is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    103
    Rep Power
    8

    Default

    Got this taken care of.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Xen Debian Etch libgmp3...MISSING libxml2...MISSING
    By unclecameron in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-29-2008, 12:37 PM
  2. Missing blobs - from id to file location?
    By stateless in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-23-2007, 06:15 PM
  3. NPTL missing in Debian Sarge
    By martin78 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 02-19-2007, 11:19 PM
  4. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM
  5. Missing Prerequisites on Debian
    By WD_40 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-16-2007, 09:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •