Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Problem compiling Helix 7.0.1 in Debian 6

  1. #1
    Oscar235 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Rep Power
    4

    Default Problem compiling Helix 7.0.1 in Debian 6

    Hello everyone.

    Compiling 7.0.1 on Debian Helix 6 I've been stuck at this error:

    Please create / home/public/p4/HELIX-701/ZimbraBuild/../ThirdPartyBuilds/i386/java/jdk1.6.0_24.tgz

    I went to the web to suggest to get the file, I searched google, but can not find the file to compile zimbra.

    I appreciate the help, thank you very much.

  2. #2
    quanah is offline Zimbra Employee
    Join Date
    May 2007
    Location
    Zimbra
    Posts
    1,265
    Rep Power
    10

    Default

    You download the jdk from Oracle... then you extract it and repackage it into the above named tgz file.

    I will note that you will not be able to install 7.0.x on Debian due to changes in its package manager. The 8.0.x ZCS release has resolved this issue.
    Quanah Gibson-Mount
    Server Architect
    Zimbra, Inc
    --------------------
    Zimbra :: the leader in open source messaging and collaboration

  3. #3
    Oscar235 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Rep Power
    4

    Default

    Thanks for your response quanah.

    What is the branch name of 8.0.x ZCS release?

    Many thanks.

    EDIT :

    Hello

    I have noticed that version 8 is still there right?

    Can we find a date that roughly version 8 which bear squeeze?

    Thank you very much
    Last edited by Oscar235; 04-07-2011 at 12:14 AM.

  4. #4
    Oscar235 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Rep Power
    4

    Default i have edited

    see the edit of my previous post plz

  5. #5
    quanah is offline Zimbra Employee
    Join Date
    May 2007
    Location
    Zimbra
    Posts
    1,265
    Rep Power
    10

    Default

    //depot/zimbra/public/main is where 8.0 is located. It does not yet have its own branch.
    Quanah Gibson-Mount
    Server Architect
    Zimbra, Inc
    --------------------
    Zimbra :: the leader in open source messaging and collaboration

  6. #6
    Oscar235 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Rep Power
    4

    Default

    I think i'm doing something wrong, if i execute:

    export P4PORT=codes.zimbra.com:2666
    p4 -u public -P public1234 -c public-view sync -f //depot/zimbra/public/main/..

    i obtain :

    //depot/zimbra/public/main/... - file(s) not in client view.

  7. #7
    quanah is offline Zimbra Employee
    Join Date
    May 2007
    Location
    Zimbra
    Posts
    1,265
    Rep Power
    10

    Default

    You need 3 dots, not 2.
    Quanah Gibson-Mount
    Server Architect
    Zimbra, Inc
    --------------------
    Zimbra :: the leader in open source messaging and collaboration

  8. #8
    Oscar235 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Rep Power
    4

    Default

    I obtain same error with 3 dots

    Thanks

  9. #9
    darkhelmet is offline Starter Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    I have the same problem. I think it may be some permission issue, as I cannot download any of the source code from the 7.01 branch either.

    Any ideas?

  10. #10
    quanah is offline Zimbra Employee
    Join Date
    May 2007
    Location
    Zimbra
    Posts
    1,265
    Rep Power
    10

    Default

    Sorry, I mixed the paths up. It would be //depot/zcs/main/...
    Quanah Gibson-Mount
    Server Architect
    Zimbra, Inc
    --------------------
    Zimbra :: the leader in open source messaging and collaboration

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  2. Debian installation of 4.5.10 with logger problem
    By firefox32 in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-30-2007, 06:28 AM
  3. Debian Etch problem !
    By aksel_keegan in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-20-2007, 01:03 AM
  4. Problem installl Zimbra Debian Sarge
    By snrcl in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-17-2007, 08:39 AM
  5. Debian Installation Problem
    By l-deep in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 05-06-2006, 03:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •