Results 1 to 2 of 2

Thread: Unable to connect using p4

  1. #1
    dakshiv is offline Starter Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default Unable to connect using p4

    I have been trying to connect to zimbra (codes.zimbra.com:2666) for the open source code, but am unable to do so. It is timing out, please provide details on how I can get access to the source.

  2. #2
    sposetti is offline Former Zimbran
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    105
    Rep Power
    5

    Default

    Please see this thread for information on downloading the source:

    fetching zimbra source code from perforce server

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmclamdctl is not running after upgrade
    By Darren in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 10-10-2008, 09:10 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM
  5. Can't send or receive mails from Zimbra
    By ppurama in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-14-2005, 10:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •