Results 1 to 2 of 2

Thread: I have a problem with Zimbra Administrator Console

  1. #1
    Sreenivasulu is offline Starter Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1
    Rep Power
    9

    Question I have a problem with Zimbra Administrator Console

    I install zimbra on FC4.
    Installation is successful.
    All services are running.
    I am able to logging into ZCS.
    But using Zimbra Administrator Console i have problem that
    "Authentication Failed"
    Please give the reason and possible solution. i want immediately.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Sreenivasulu
    Please give the reason and possible solution. i want immediately.
    We'd all like things immediately.

    Have you tried searching the forums for an answer.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  3. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  5. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •