Results 1 to 6 of 6

Thread: Zimbra Outlook connector 5.0.306 (Beta)

  1. #1
    kpatton is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Default Zimbra Outlook connector 5.0.306 (Beta)

    Hello,

    I am trying out the Outlook connector and I noticed that the GAL is not giving me a complete listing as it does in Outlook 2003.

    Is this a known issue?

    Thanks,
    Kirk

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

  3. #3
    kpatton is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    Sometime after forcing a GAL update from Outlook, started working.

    Thx
    Kirk

  4. #4
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    Where/how did you get a NE beta ?

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by Klug View Post
    Where/how did you get a NE beta ?
    Perhaps from here? Have you visited your support portal recently? It is only the Outlook Connector, the Zimbra 5 RC1 is targeted for Monday.
    Last edited by phoenix; 09-20-2007 at 11:14 PM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    I knew about monday.

    I totally missed the Outlook 2007 beta connector (maybe I'm not interested enough in it to have a serious look at its availability 8)).

    Merci.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Spam Being Sent Thru Server - Help Needed!
    By msf004 in forum Administrators
    Replies: 22
    Last Post: 03-14-2008, 11:11 PM
  2. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  3. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 01:00 PM
  4. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-04-2006, 12:19 AM
  5. Zimbra Processor Output
    By UltraFlux in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-2006, 08:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •