Results 1 to 7 of 7

Thread: Contact email wrong when using iCal

  1. #1
    gmichels is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Brazil
    Posts
    16
    Rep Power
    6

    Default Contact email wrong when using iCal

    Hi all

    I'm using ZCS 5.0.18 OSS and iCal 3.0.7 (Mac OS X 10.5.7) via CalDAV.

    When I create an appointment with attendees from Zimbra Web, the invitation correctly shows my email as the organizer:



    However when using iCal, the invitation shows postmaster as the organizer:



    The functionality is working as expected (i.e. the organizer does receive the confirmation no matter which email is there), however it's visually wrong.

    Is this a known issue? I just started using this feature and I couldn't find any relevant threads using the search.

    Thanks.

  2. #2
    lithorus is offline Loyal Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    openhagen
    Posts
    79
    Rep Power
    6

    Default

    Is the email setup correctly in mail? If mail is setup with sender email as postmaster@domain it will look like the event came from that address.

  3. #3
    gmichels is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Brazil
    Posts
    16
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by lithorus View Post
    Is the email setup correctly in mail? If mail is setup with sender email as postmaster@domain it will look like the event came from that address.
    Yes, it's the only account I use in Zimbra:

    Now the "me" card in address book has 3 emails and one of them has a check mark, which is the "home" address, and the email I use in Zimbra is the "work" address:



    I've read the email should be in the "me" card for invitations to work correctly, however I haven't read anything about that check mark and I don't know what it means.
    Last edited by gmichels; 07-17-2009 at 06:07 AM.

  4. #4
    gbrandt is offline Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    13
    Rep Power
    7

    Default

    This is occurring for me as well, with the same versions. This issue did not occur with earlier versions of zimbra.

    I have a primary account and a persona. The persona is being used as the email when creating a calendar entry in iCal.

    Gregor
    Last edited by gbrandt; 08-11-2009 at 08:57 AM.

  5. #5
    ewilen's Avatar
    ewilen is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    8

    Default

    I've seen something similar to Gregor, but I haven't had time to try to reproduce.

  6. #6
    ewilen's Avatar
    ewilen is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    8

  7. #7
    ewilen's Avatar
    ewilen is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    8

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] mailboxmanager does not start
    By jrefl5 in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 01-30-2012, 11:40 PM
  2. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •