Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 29

Thread: Caldev and iCal error "this is not a valid location"

  1. #11
    Costa-101's Avatar
    Costa-101 is offline Project Contributor
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Space station 101
    Posts
    182
    Rep Power
    8

    Default John

    John perhaps you can help me to understand the root of the problem here.

    Apparently the zimbra connector is available in the dowloads part of the admin console.

    I must be blind or stupid or both but where in the attached image might I find the said connector please?
    Attached Images Attached Images
    ------------------------------
    http://www.lcrm.co.uk

  2. #12
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    You need to install the network edition. It isn't available in the open source version.

  3. #13
    keloidformer Guest

    Default Try this

    We deleted our calendars and re-added using one word only (i.e. Calendar, instead of Shared Calendar)

    All calendars now sync properly with iCal/Zimbra web Cal

    (servers don't like spaces???)

  4. #14
    keloidformer Guest

    Default Try this

    We deleted our calendars and re-added using one word only (i.e. Calendar, instead of Shared Calendar)

    All calendars now sync properly with iCal/Zimbra web Cal

  5. #15
    Zlender is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    7

    Default

    Simple rename of calendars in Web Zimbra solved this problem for me. Right click -> edit properties and then change from Shared Calendar to Shared_Calendar and iCal error is gone.
    Zimbra 5.0.6
    MacOS 10.5.4

  6. #16
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by Zlender View Post
    Simple rename of calendars in Web Zimbra solved this problem for me. Right click -> edit properties and then change from Shared Calendar to Shared_Calendar and iCal error is gone.
    Zimbra 5.0.6
    MacOS 10.5.4
    This is fixed in 5.0.7. CalDav is much more reliable in .7

  7. #17
    BarefootPanda's Avatar
    BarefootPanda is offline Special Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    112
    Rep Power
    7

    Default

    5.0.7 didn't fix this for me.

    I'm still getting tons issues with sharing calendars. I have the same issue on both my Network and Open Source installs.

  8. #18
    BarefootPanda's Avatar
    BarefootPanda is offline Special Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    112
    Rep Power
    7

    Default

    This thread now has over 1000 views and no updates. Does anyone have a suggestion that might lead to a fix?

  9. #19
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Can you please provide more info? Screenshots, errors, etc? "It doesn't work" won't get you a solution. Also, several posts on here aren't relevant to the topic, which is why it has so many views.

  10. #20
    BarefootPanda's Avatar
    BarefootPanda is offline Special Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    112
    Rep Power
    7

    Default

    I've posted a few times with screenshots of this error.

    One can be found here...

    http://www.zimbra.com/forums/isync-c...html#post98307

    http://www.zimbra.com/forums/isync-c...html#post98304

    http://www.zimbra.com/forums/isync-c...html#post97393

    Just update the 5.0.6 to 7 or 8. None of them are working and give the same results.

    When giving a co-worker full access (admin) to my calendar they cannot edit it through iCal. I have tried this on CentOS OpenSource 5.0.8 and OS X 10.4.11 with 5.0.7 and it still gives the same errors it has since 5.0.6

    I have tried manually setting up the calendar and using the iSync connector. I've tried new users on the server and on the client machines. No luck at all. I've been chasing this issue for months it seems.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •