Results 1 to 3 of 3

Thread: strange iSync error

  1. #1
    pbrunnen's Avatar
    pbrunnen is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    89
    Rep Power
    8

    Question strange iSync error

    Hi,
    I am seeing a persistent window pop-up telling me that there are 3 additions and 5 deletions. So I dug into the log and find this very strange entry... I restarted and also used the 'Sync Now' button to attempt a full sync but still no go. Any ideas on how to fix this? I have myself and another user with a very similar problem. It all seems to have started as of the 10.5 upgrade of Mac OS.

    PrefPane v4.5.1450
    MacOS 10.5.1

    ----

    [Thu Jan 10 23:22:13 200] Caught exception while trying to sync contacts: name = NSInvalidArgumentException, reason = [ISyncConcreteSession clientAcceptedChangesForRecordWithIdentifier:forma ttedRecord:newRecordIdentifier:]: I don't know anything about a record with identifier BE884254-47FE-47DC-BBF5-875AD4C7CBB9. Are you sure you got it from this session or from the session's snapshot? If so, perhaps it has been deleted? (131)
    [Thu Jan 10 23:22:13 200] cancelling sync (131)
    [Thu Jan 10 23:22:13 200] [assert] error: !err
    [assert] where: "ZimbraHelper_main.mm", "Sync", line: 2471
    (131)
    [Thu Jan 10 23:22:13 200] Caught exception while trying to sync calendars: name = ISyncSessionUnavailableException, reason = Client com.zimbra.18a641d8647b5-2097bb44-6ea7fb7e-4a5ddfe is already participating in a sync (131)
    [Thu Jan 10 23:22:13 200] cancelling sync (131)
    [Thu Jan 10 23:22:13 200] [assert] error: !err
    [assert] where: "ZimbraHelper_main.mm", "Sync", line: 2490
    (131)

  2. #2
    sculi2000 is offline Contractor
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    115
    Rep Power
    8

    Default

    Hey there. You might want to try a reset sync and see if that clears things up for you. The most thorough way of doing that is by running iSync.app that lives in the /Applications folder. Go to Preferences and select Reset Sync History. After that, do a Sync Now in the Zimbra prefPane and see if that fixes the problem.

    Thanks,

    Scott

  3. #3
    pbrunnen's Avatar
    pbrunnen is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    89
    Rep Power
    8

    Default

    Well, sadly I had to reset sync data in the zimbra plug-in also... but that means that all my address books were wiped out in zimbra to get things back to normal.

    Blah. :-P

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  3. Postfix problem
    By jimbo in forum Administrators
    Replies: 46
    Last Post: 07-23-2007, 05:24 AM
  4. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM
  5. Building native libraries on MacOS X
    By ajmas in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2005, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •