Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: one user unable to use zimbra

  1. #21
    adobrin is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    135
    Rep Power
    9

    Default

    sounds great, thank you.

    (seems like the IDLE command is coming from Chatter on the Treo -- maybe its timeing out because of GPRS connectivity?

  2. #22
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Yep IDLE is used frequently in mobile clients and allows us provide near real time message delivery. Netowkr timeout may be the root cause, but we'll want to handle this on the Zimbra side if possible.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  2. upgrade woes -made into new thread
    By JustinHarlow in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 06-08-2007, 12:11 PM
  3. zimbra-core missing
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2006, 11:59 AM
  4. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •