Results 1 to 8 of 8

Thread: Possible Notebook Bug (404 on new window)

  1. #1
    riogd is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    50
    Rep Power
    8

    Default Possible Notebook Bug (404 on new window)

    When logged in as a normal user(https://host.com/zimbra/mail), clicking on Documents and then on "New Window" opens a new window to this URL:
    https://host.com/home/user@host.com/Notebook//
    The URL results in a 404 error. Removing the extra / so that the URL looks like this:
    https://host.com/home/user@host.com/Notebook/
    Successfully renders a notebook page (which in my case is empty because there is nothing there yet).

    This is on a just upgraded 4.5.6 NE from 4.5.5 NE edition.

    Looking around the forum and bugzilla the only thing which looked "close" was this: http://www.zimbra.com/forums/adminis...nts-error.html but I am not sure it is the same problem.

    Cheers,

    RioGD

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

  3. #3
    riogd is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    50
    Rep Power
    8

    Default

    jholder> Your bugzilla searching skills seem a bit superior to mine.
    That does look like it might be the same bug but it is far more simple for me to duplicate than the several steps outlined there.
    I simply go to "Documents" then press "New Window". I don't have to create a document or anything else to achieve it, nor do I have to change a page name, so I believe the bug description is perhaps inaccurate, at least for my setup.
    Also in my case the resulting URL for the new window ends in two forward slashes, removing the extra one so that it ends in only one results in a properly displayed page.
    Are you able to duplicate this ? If not I can add the information I have got to the bugzilla page to see if the original poster can go back and try the more simple, two click way, of causing it.

    Cheers,

    RioGD

  4. #4
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Is this a notebook you own, or a shared notebook?

  5. #5
    riogd is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    50
    Rep Power
    8

    Default

    I am not actually sure. This is on a fresh installation, logging in as a normal user, clicking on the "Document" tab and then clicking on the "New Window" button.
    I am not sure if the default displayed empty notebook is a shared one or private one. Its the one that was already there.
    If it would be of any help I can screenshot what I am getting, please let me know.

    Cheers,

    RioGD

  6. #6
    Roturgo is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    http://www.accountkiller.com/removal-requested
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default Resolution?

    Has anyone come across a resolution or workaround? I'm experiencing this issue now with ZCS NE 5.0.1. It's with my own Notebook, and is not shared to anyone. I had about 10 documents in my Notebook, but now switching to the Notebook tab only displays 404 in small text where the documents should be listed. I just noticed the issue this morning and can't think of a single thing in our setup that has changed. We're doing the 5.0.2 upgrade in the next few days, but seeing as how this bug is still marked as unresolved I'm not too hopeful that the upgrade will fix this. Any ideas?
    Last edited by Roturgo; 02-13-2008 at 08:47 AM.

  7. #7
    jrefl5 is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    AZ, USA
    Posts
    205
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Roturgo View Post
    Has anyone come across a resolution or workaround? I'm experiencing this issue now with ZCS NE 5.0.1. It's with my own Notebook, and is not shared to anyone. I had about 10 documents in my Notebook, but now switching to the Notebook tab only displays 404 in small text where the documents should be listed. I just noticed the issue this morning and can't think of a single thing in our setup that has changed. We're doing the 5.0.2 upgrade in the next few days, but seeing as how this bug is still marked as unresolved I'm not too hopeful that the upgrade will fix this. Any ideas?
    I went from 5.0 to 5.0.2 and Documents & Notebooks seem to work fine for us. Note I'm using FF 2.0.0.12 for the web client browser.

  8. #8
    Roturgo is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    http://www.accountkiller.com/removal-requested
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    Got it figured out -- it wasn't even a Zimbra issue at all. Our proxy wasn't configured quite right and the backend requests were getting jumbled up. Bypass the proxy, however, and the Documents section works like a charm again. Ah well, mystery solved

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No Vertical Scroll Bar in Mail Filter Compose Window
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 11-03-2006, 08:32 AM
  2. will be the accent char bug fixed anytime soon?
    By lfarkas in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2006, 03:19 AM
  3. serious IMAP download bug (6326)
    By ericding in forum Developers
    Replies: 5
    Last Post: 04-05-2006, 10:34 AM
  4. i18n, bug 5912 and other considerations
    By Kafka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 9
    Last Post: 02-22-2006, 04:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •