Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: [SOLVED] Automatically CC an account? Is this possible?

  1. #11
    KLGNT is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    19
    Rep Power
    7

    Default Thanks!

    That's great. Thanks for the info and the update.

    This is an often requested feature by management and I'd been frustrated not to be able to enable it for them.

  2. #12
    abhiz's Avatar
    abhiz is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mumbai
    Posts
    193
    Rep Power
    6

    Default

    I follow the above steps but did not work for me any idea why?

  3. #13
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,504
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by abhiz View Post
    I follow the above steps but did not work for me any idea why?
    I don't think anyone on these forums is a mind reader. If you would like an answer then please post the exact steps you've taken to get this to work with the actual commands and details of any error messages and what happened.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #14
    KLGNT is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    19
    Rep Power
    7

    Default Did you check permissions?

    Like most things, this process is finicky about permissions and file ownership.
    I had to make sure all the new files and files I edited in /opt/zimbra/postmap/conf/ had proper ownership and permissions. In my case it was root:postfix for ownership and I also had to change permissions on sender_bcc to 664.

    Give that a shot.
    Last edited by KLGNT; 09-23-2009 at 09:45 AM. Reason: Got rid of the forum generated simley

  5. #15
    Lynner's Avatar
    Lynner is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sioux Falls
    Posts
    150
    Rep Power
    7

    Default What Server

    Just out of curiosity what server did you enable this on was it the MTA? I am assuming you did I just want to double check
    Eric J Lynner
    Dynamic Business Solutions

    “Computers are good at following instructions, but not at reading your mind.”
    – Donald Knuth

  6. #16
    k.anburaj is offline Starter Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Default Automatically CC an other domain

    dear sir


    i what only copy send outsite mail no need for local domain copy

    how to setup this

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 43
    Last Post: 09-18-2013, 05:13 AM
  2. One account not receving email
    By EnglishDude in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 04-30-2010, 06:19 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-21-2007, 06:43 AM
  4. Saving a mailbox for a user you plan to delete?
    By sternfan in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 07-03-2007, 12:10 PM
  5. Problem sending mail from another account in Outlook
    By UTSCSE in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 01-25-2007, 05:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •