Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: Character Support

  1. #21
    dkarp is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    11

    Default Your header is b0rken

    Quote Originally Posted by kolan
    I've also found that when someone has a non ascii char in the from field it results in something like:
    Code:
    L=?ISO-8859-1?B?9g==?=nnroth
    instead of
    Code:
    Lönnroth
    According to RFC 2047 sec 6.1, that's not OK. encoded-words have to be words, not parts of words. We'll try to tackle this at some point (it's filed as bug 5886), but in the meantime it's always a good thing to switch to a standards-compliant mailer!
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  2. #22
    spAlex is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    7

    Default

    I have the same problem when I create accounts from zmprov and set, i.e., displayName attribute.
    Then, from the Console Administrator I can edit this attribute well.

    Why don't insert right this chars from command?

    Regards.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Suggestion For Zimbra Licensing for WebHosts
    By andreychek in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 02-10-2008, 06:30 PM
  2. Chinese support
    By duxtinto in forum Users
    Replies: 6
    Last Post: 04-19-2007, 10:48 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-19-2007, 08:50 PM
  4. Sending to Hotmail
    By bogar in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-27-2005, 07:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •