Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't open shared calendars/contacts/mailboxes

  1. #1
    reza225 is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    San Diego
    Posts
    193
    Rep Power
    8

    Default Can't open shared calendars/contacts/mailboxes

    Hello,
    Runing RHEL4 w/Zimbra 4.5.4

    We're hosting a domain for one of our clients, efaganlaw.com. All the clients on that network are running Outlook 2003 SP w/the 4.5.4 OLK.

    I setup Efagan's root mail box to have the following users as reviewers
    Dorian
    Imelda
    Jeremey

    I then setup Efagan's Calendars to give Editor access to
    Dorian
    Imelda
    Jeremey

    When I tried to open the Mail box on Imelda's computer she didn't have any address books or global address lists. When I tried to go to tools -> Update Global Address List, there was no selection to Update the GAL.

    On Dorians computer's when I tried to go to File -> Open -> Open Other User's Mail box I get the following error
    "Failed to find Zimbra GAL in Address Book"

    When I went to her Calendars, then clicked "Open a shared calendar" the box shows up asking for Name:..... I click on name and get the address book. I'm then able to select the GAL and see all the Zimbra accounts for efaganlaw.com. When I select Efagan's account I get the following error. Unable to display folder.

    Can you guys help me figure out what's going on? Calendar and Contact sharing were our main selling points to get these clients to use Zimbra.

    thanks in advance to everyone who replies and helps,


    -quick edit: I'm wondering if these problems could have anything to do with the fact that they're not running Office 2003 Fully. But rather, office 2000/XP and Outlook 2003 SP2? Anyone have any thoughts on this?
    Last edited by reza225; 05-10-2007 at 12:49 PM.

  2. #2
    sam
    sam is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    10

    Default

    First lets see if the GAL is making it to the client:

    Shutdown outlook and create a new profile
    enable ZCO logging with http tracing
    Startup outlook and click send/recieve
    wait a few seconds for the gal to sync
    shutdown outlook and turn off zco logging

    look at the logs for a GalSyncRequest and GalSyncResponse. Does the response contain all the items in your GAL? If so, we have to investigate further on the client side. If not, we'll have to investige further on the server side.
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

  3. #3
    nbehar is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default Reza's Logs

    Hi,
    I work with Reza

    here are the logs

    http://proxy.rndcomputing.com/~niko/zco.txt

  4. #4
    reza225 is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    San Diego
    Posts
    193
    Rep Power
    8

    Default

    hey sam, one of the guys i work with is trying to make a post here. I recieved an email about the post, but it's not showing up. He did what you asked and posted the ZCO log here.

    http://proxy.rndcomputing.com/~niko/zco.txt

  5. #5
    reza225 is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    San Diego
    Posts
    193
    Rep Power
    8

    Default

    got it working with 4.5.6.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. Error message in Server status
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 04-19-2007, 08:55 AM
  3. How to open a shared calendar?
    By keithop in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 36
    Last Post: 01-24-2007, 08:31 AM
  4. open port 7071
    By pgrayove in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 03-30-2006, 09:08 AM
  5. The mailbox and mta dies in FC4 GA version
    By meikka in forum Installation
    Replies: 72
    Last Post: 03-16-2006, 05:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •