Results 1 to 3 of 3

Thread: Backup problem

  1. #1
    flums is offline Trained Alumni
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    123
    Rep Power
    8

    Default Backup problem

    Trying to take a full backup before doing a update. (Zimbra NE Pro)

    The Admin UI says i have to take a zmbackup -f as zimbra user, but this give me:

    [zimbra@epost root]$ zmbackup -f
    Error parsing command line arguments: Account email addresses are required
    usage: zmbackup {-f | -i | -del} <options>
    -a,--account <arg> Account email addresses seperated by white space
    or "all" for backing up all accounts. Required.
    -d,--debug Display diagnostics for debugging purposes.
    -del,--delete <arg> Deletes backups including and prior to the
    specified label, date (YYYY/MM/DD[-hh:mm:ss]) or period (nn{d|m|y}).
    -f,--fullBackup Starts full backup.
    -h,--help Displays this help message.
    -i,--incrementalBackup Starts incremental backup.
    -s,--server <arg> Mail server hostname. Default is localhost.
    -sync,--sync Runs full backup synchronously.
    -t,--target <arg> Backup target location (default
    <zimbra_home>/backup).
    -z,--zip Zips email blobs in backup.

    Exactly one of -f, -i, or -del must be specified.

    also tried with zmbackup -f all

  2. #2
    lindworm is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    74
    Rep Power
    8

    Default

    try
    zmbackup -f -a all

  3. #3
    flums is offline Trained Alumni
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    123
    Rep Power
    8

    Default

    Thx!

    This solved it

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem when restoring from incremental backup
    By Eyfi in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 06-28-2007, 08:47 AM
  2. Off-site backup
    By jbareMACS in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-20-2007, 10:32 AM
  3. NE Full backup problem
    By Matt in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-24-2006, 03:29 AM
  4. NE Backup best practises
    By Klug in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2006, 08:32 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •