Results 1 to 7 of 7

Thread: Need some help with the tomcat installation

  1. #1
    ghstridr is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    18
    Rep Power
    8

    Default Need some help with the tomcat installation

    Getting this in the catalina.out:
    Code:
    Zimbra server process, after change, is running with uid=1001 euid=1001 gid=1001 egid=1001
    Apr 25, 2007 2:30:29 PM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol init
    INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on http-80
    Apr 25, 2007 2:30:30 PM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol init
    INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on http-7071
    Apr 25, 2007 2:30:30 PM org.apache.catalina.startup.Catalina load
    INFO: Initialization processed in 2241 ms
    Apr 25, 2007 2:30:31 PM org.apache.catalina.core.StandardService start
    INFO: Starting service Catalina
    Apr 25, 2007 2:30:31 PM org.apache.catalina.core.StandardEngine start
    INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/5.5.15
    Apr 25, 2007 2:30:31 PM org.apache.catalina.core.StandardHost start
    INFO: XML validation disabled
    log4j:WARN No appenders could be found for logger (org.apache.catalina.startup.TldConfig).
    log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
    Apr 25, 2007 2:30:34 PM org.apache.catalina.startup.HostConfig deployDescriptor
    WARNING: A docBase /opt/zimbra/apache-tomcat-5.5.15/webapps/zimbra inside the host appBase has been specified, and will be ignored
    log4j:WARN No appenders could be found for logger (org.apache.catalina.session.ManagerBase).
    log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
    log4j:WARN No appenders could be found for logger (org.apache.catalina.session.ManagerBase).
    log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
    Zimbra server reserving server socket port=110 bindaddr=null ssl=false
    Zimbra server reserving server socket port=995 bindaddr=null ssl=true
    Zimbra server reserving server socket port=143 bindaddr=null ssl=false
    Zimbra server reserving server socket port=993 bindaddr=null ssl=true
    Zimbra server process is running as root, changing to user=zimbra uid=1001 gid=1001
    Zimbra server process, after change, is running with uid=1001 euid=1001 gid=1001 egid=1001
    I had a crash of the machine(hard disk went offline from the array). Mysql was having issues with a couple of corrupted pages, got it recovered from that.
    Now tomcat is the only one not restarting.

  2. #2
    ghstridr is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    18
    Rep Power
    8

    Default

    bump, really need help with this.
    or could someone tell me where the mail is stored so I can restore after a reinstall?

  3. #3
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    I don't see anything wrong with that log that should stop zimbra from running. Can you post your /opt/zimbra/log/mailbox.log and /var/log/zimbra.log ?

  4. #4
    ghstridr is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    18
    Rep Power
    8

    Default log files you wanted to see

    attached in the zip file
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    I can't seem to open the logs. Can you re attach them?

  6. #6
    brian is offline Project Contributor
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    623
    Rep Power
    10

    Default

    Your database is still corrupt, tomcat can't read the config in order to start. I'd recommend recovering from a backup.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  7. #7
    ghstridr is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    18
    Rep Power
    8

    Default

    Already did, about a week or so ago. Thanks anyways.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 08-03-2007, 08:20 AM
  2. Replies: 14
    Last Post: 03-21-2007, 11:15 AM
  3. New installation - Tomcat dying.
    By Goldfingerz in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-03-2006, 04:59 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: 01-05-2006, 09:55 AM
  5. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 09:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •