Results 1 to 4 of 4

Thread: No admin login using Opera

  1. #1
    eddie is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    27
    Rep Power
    9

    Default No admin login using Opera

    I'm trying to get zimbra working with opera browser. I seem to be able to login to webmail as a user eventhough the menu on the left is messed up but when I try to login to the admin console, I don't the the login popup. I've disabled all filters and pop-up blockers. The fact that the admin login is a floating dialog vs imbedded into the page for regular user logins seems to be the biggest difference in the two pages. Is there a workaround? The only posts I've seen regarding opera support is a year old so not sure where that stands now.

    Thanks.

  2. #2
    eddie is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    27
    Rep Power
    9

    Default

    Forgot to mention I'm running zcs-4.5.3_GA_733.

  3. #3
    soxfan is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    See the System Requirements document (Community --> Documents). This document is dated January of 2007. Not quite up to date, but I believe the client requirements are still valid. According to this document Opera is still not supported.

  4. #4
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Yeah, sox is right. Opera isn't currently supported, but we're workin on it!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Failed Admin Login
    By apdicaprio in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 04-06-2008, 04:53 PM
  2. Admin login stuck on "Loading..."
    By danfluidmind in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 07-12-2007, 09:04 AM
  3. Admin login stopped working
    By egarnel in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2007, 06:13 AM
  4. Cannot login as admin after install
    By elesouef in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-13-2007, 09:06 AM
  5. Zimbra M3-270 Admin login problem
    By phoenix in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 12-09-2005, 06:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •