Results 1 to 3 of 3

Thread: Ldap and client problems with 4.5.4

  1. #1
    ekaftan is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    29
    Rep Power
    9

    Default Ldap and client problems with 4.5.4

    Hi,

    I just upgraded from 4.5.3GA to 4.5.4 Network and I have two problems:

    -one is this in zimbra.log:
    is_entry_objectclass("", "2.5.6.1") no objectClass attribute (repeated a lot)
    I also have a lot of 'index param failed' but I read that was normal.

    -second is that a client that used to be able to use his Nokia E phone to read mail using imap/pop/smtp now does nto connect. (it may or may not be Zimbra's fault, but it started just after the upgrade)

    Any hints on where to look?

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    I read the forums from the bottom up, and so I read your other post, then this one
    So, now I know the answer to my own question.

    The nokia issue is a bug, and it's covered in the Zimbra Mobile forums.
    The other issue might be nothing. Is it causing you trouble?

  3. #3
    ekaftan is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    29
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    I read the forums from the bottom up, and so I read your other post, then this one
    So, now I know the answer to my own question.

    The nokia issue is a bug, and it's covered in the Zimbra Mobile forums.
    The other issue might be nothing. Is it causing you trouble?
    Nothing I can put my greasy finger on. One or two 'permanent failures' delivering mail, but otherwise working ok.

    I will read on the Nokia bug on the mobile forum... thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra + Samba LDAP, cannot add winxp
    By fajarpri in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 07-08-2007, 11:45 AM
  2. LDAP/LDAPS - how to???
    By jdell in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 07-06-2007, 09:00 PM
  3. External LDAP Authentication Issue
    By xtreme-one in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 02-16-2007, 07:52 PM
  4. Mac OSX install: Java errors & LDAP CA error
    By jefbear in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 12-16-2006, 03:39 PM
  5. LDAP External Auth Fedora Directory Services
    By prpatrol in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-14-2006, 06:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •