Results 1 to 2 of 2

Thread: Japanese broken on Nokia E61 by Mail for Exchange

  1. #1
    CJ.deb is offline Active Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Germany
    Posts
    30
    Rep Power
    9

    Default Japanese broken on Nokia E61 by Mail for Exchange

    Hello,

    we did a Japanese try on a Japanese powered Nokia E61
    * Mail for Exchange (DataViz) is installed in Japanese language
    * Japanese characters in Mail (and text messages) are working fine.

    BUT receiving creates broken character:

    e.g.
    EMAIL SEND
    --------------------
    Subject:
    テスト

    Body:
    テストメッセージ
    --------------------

    EMAIL RECEIVED by Mail for Exchange on E61:
    --------------------
    Subject:
    ???

    Body:
    ????????
    --------------------

    Any idea? Cheers
    Christian

  2. #2
    CJ.deb is offline Active Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Germany
    Posts
    30
    Rep Power
    9

    Default

    just to follow Up :

    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=15680

    Cheers
    Christian

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  4. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •