Results 1 to 6 of 6

Thread: [SOLVED] Strange Interaction Between Mac Mail.app and ZWC

  1. #1
    soxfan is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default [SOLVED] Strange Interaction Between Mac Mail.app and ZWC

    I've run into a strange (I think) issue with a person with a Mac, using Mail.app exchanging emails with a person using the Zimbra Web Client. We're in the process of migrating to Zimbra, and the Mac user is still on our old Linux-based, Postfix/POP3 server (not sure if this has any bearing on the problem or not).

    The Mac user, who has her message format set to HTML, sent a message with a logo in TIFF format attached to someone using the Zimbra Web Client. The Web Client user received the email no problem. The Web Client user, who is also formatting messages in HTML, then replied to the Mac user with a simple "thank you". When the Mac user got the reply all she got was a message with a 'mime-attachment.tiff' attachment. When the Mac user tried to open this attachment it said the file was corrupt.

    I searched bugzilla and found several bugs related to MIME, including one that was concerning Macs. However, I'm not sure this is the same circumstances as any of them.

  2. #2
    JHill is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default

    Does this sound like the same problem?

    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=13591

  3. #3
    soxfan is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    Yes, as a matter of fact it does sound like the same issue. Thanks for pointing that one out. No need to create another bug.

  4. #4
    Spencer is offline Senior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    63
    Rep Power
    8

    Default

    I see that this bug has been resolved, but in what version will it be released?

    Thanks,

    Spencer

  5. #5
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    It should have been on 4.5.4-

    What version are you running?

  6. #6
    Spencer is offline Senior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    63
    Rep Power
    8

    Default

    We are on 4.5.3. I will be doing an upgrade soon.

    Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •