Results 1 to 7 of 7

Thread: Double Spacing w/ HTML During Compose

  1. #1
    bhickey's Avatar
    bhickey is offline Advanced Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    9

    Default Double Spacing w/ HTML During Compose

    My IE users are seeing double spacing when composing new messages.

    Firefox users experience no such problem.

    I found a Bugzilla entry that appears to describe the problem (Bug #3264).

    I was just wondering if there's is anything that can be done in the interim to fix the problem (other than switching everyone to Firefox or using plain text composition)?

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Hold down the shift key when you press enter.
    It's a softspace.

  3. #3
    bhickey's Avatar
    bhickey is offline Advanced Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks.

    Is this a problem with all IE browsers or is it less general than that?

  4. #4
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    It's IE only.

    Good old IE.

  5. #5
    bhickey's Avatar
    bhickey is offline Advanced Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    9

    Default

    I would say that I'm surprised...but I'm no.

    Without committing to a specific release (e.g., 4.5.4), is this going to be a simple workaround for the web client development team or will it probably take a while to accomplish (maybe 5.0)?

  6. #6
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    1 vote.
    Hmm, doesn't look like there's that much interest.

    We're pretty much in a bug/feature freeze for 5.0 - So It's not gonna make it in there.

    If it had more votes, perhaps we could consider it. . .but it doesn't seem to bother many people.

    This is only the second post about the issue.

    -john

  7. #7
    bhickey's Avatar
    bhickey is offline Advanced Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    9

    Default

    Well, I'm surprised more people don't at least find it irritating.

    I just hope more people end up voting for the bug (#3264)...I did!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Compose with diff Fonts/Colors/Styles
    By switchisp in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 08-15-2010, 07:14 PM
  2. Web Client - HTML Message Formatting
    By soxfan in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 07-02-2007, 05:07 AM
  3. HTML compose Mail use chinese font-famliy
    By crossany in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2006, 11:26 PM
  4. Bug with switch to HTML compose?
    By neilmc in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 11-29-2005, 09:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •