Results 1 to 2 of 2

Thread: Bug Question all aliases GAL

  1. #1
    fred3us is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    8

    Default Bug Question all aliases GAL

    Hello,

    We were upgraded to 4.5.3 over the weekend. Everything went very well. I was hoping that the 'all aliases' being displayed in the GAL via the outlook connector had been fixed.
    It looks like by this bug that it was not.
    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=15200
    I voted on the bug. But realized I was the only vote so I am guess I should not have voted for that bug. Is that correct?

    Thank you,
    -Dave

  2. #2
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,292
    Rep Power
    13

    Default

    /me stupid.

    I opened the bug and forgot to vote for it.
    I also opened a Support Case against it and will get my customers to vote for it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Hide aliases in GAL
    By Dirk in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 11-15-2007, 03:25 PM
  2. Outlook connector and GAL Aliases
    By didster in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 5
    Last Post: 11-06-2007, 10:34 AM
  3. How to remove aliases in GAL?
    By cvong@cardiodx.com in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 09-07-2007, 11:04 AM
  4. Hiding Aliases - Zimbra Web Client
    By soxfan in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 03-13-2007, 05:39 PM
  5. GAL Question
    By tbullock in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 05-26-2006, 12:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •