Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Zimbra Error Message on Send Email

  1. #1
    moniker is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    80
    Rep Power
    9

    Default Zimbra Error Message on Send Email

    A user is reporting the following error message when she sends an email:

    name - Error
    number - -2147418094
    description -
    message -

    The email does successfully send though. Can you tell me what this error message means?

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Is the user replying to a message, or creating a new message?
    Browser?

    Did you clear the cache, recent upgrade?

    -john

  3. #3
    moniker is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    80
    Rep Power
    9

    Default

    No recent upgrade. Cache flushed. Browser is IE6. Error occurs on both new emails and replying to emails.

  4. #4
    moniker is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    80
    Rep Power
    9

    Default

    Now another user is reporting the same issue when sending email:
    Attached Images Attached Images

  5. #5
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    This was fixed in 4.0.3
    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=12347

    Upgrade

    -john

  6. #6
    moniker is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    80
    Rep Power
    9

    Default

    I'm running a 4.5 release, so I guess it wasn't fixed. FYI, I'm in the last few days of my eval period for NE.


    [zimbra@group ~]$ zmcontrol -v


    Release 4.5.0_GA_612.RHEL4_20070115193052 RHEL4 NETWORK edition

    [zimbra@group ~]$

  7. #7
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    I'm sorry,
    It was fixed in 4.5.1, so upgrade to 4.5.3(not 4.5.1or2) and try again:
    Verified in:
    Release 4.5.1_GA_643.RHEL4_20070129142410 RHEL4 NETWORK edition

  8. #8
    moniker is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    80
    Rep Power
    9

    Default

    Ahh ok, thanks!

  9. #9
    moniker is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    80
    Rep Power
    9

    Default Upgraded to 4.5.3 - still getting error

    I upgraded to 4.5.3 GA edition over the weekend since my NE trial expired and I needed the DST time change fix. Today users are reporting that they are still getting the following error when sending an email. We seem to think it only happens if you compose messages in a new window, but not confirmed.

    name - Error
    number - -2147418094
    description -
    message -

  10. #10
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Have they cleared their cache?
    I assume this is IE only, right?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 26
    Last Post: 04-19-2011, 09:24 AM
  2. QUE Failure
    By tbullock in forum Administrators
    Replies: 31
    Last Post: 07-30-2008, 12:17 PM
  3. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  4. Removing hostname from hosts file fixed prob.
    By lemur in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 06-13-2007, 06:29 PM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •