Results 1 to 4 of 4

Thread: Not receiving mail

  1. #1
    Mahamud is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    8
    Rep Power
    1

    Question Not receiving mail

    Hi Jenn,

    We have installed zimbra opensource edition about two years ago. Everything worked great accept about ten days ago when I have noticed I was not receiving as many emails as I use to and when we did further investigation we found out all that all the services were down. Initially we were able to access the admin console but now we are unable to access it and also we are not able to access the web client.

    I run zmcontrol status and found out it is stopped and when I start it goes down after few seconds.

    My experience in Linux and zimbra is very limited and our mail server is down I'm very desperate so your help and support would be more than appreciated.

    I have look at the posts and unable to find a solution to resolve the issue.

    I'm using release 7.1.4

    Please help.

    Many thanks

    Best regards
    Mahamud

  2. #2
    Mahamud is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    8
    Rep Power
    1

    Default

    Hi Everyone,

    I'm seeing all sort of activities going on in my server including people trying to access the ssh.


    zimbra@mail:/root$ zmcontrol status
    Host mail.xxx.net
    stats Stopped
    zmconfigd Running
    zimbra@mail:/root$

  3. #3
    Mahamud is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    8
    Rep Power
    1

    Default

    which includes this:

    zimbra@mail:/root$ cat /var/log/zimbra.log | more
    Mar 6 09:01:18 mail sshd[28933]: Did not receive identification string from 82.
    221.105.7
    Mar 6 12:03:26 mail sshd[29774]: Did not receive identification string from 78.
    187.11.168
    Mar 6 12:03:28 mail sshd[29775]: reverse mapping checking getaddrinfo for 78.18
    7.11.168.dynamic.ttnet.com.tr [78.187.11.168] failed - POSSIBLE BREAK-IN ATTEMPT


    Help please

  4. #4
    Mahamud is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    8
    Rep Power
    1

    Default

    I have also noticed this earlier

    zimbra@mail:/root$ zmcontrol status
    Unable to determine enabled services from ldap.
    Unable to determine enabled services. Cache is out of date or doesn't exist.
    zimbra@mail:/root$

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 01-31-2014, 12:42 AM
  2. Not receiving mail
    By atrussokc in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-27-2012, 11:42 AM
  3. Receiving mail issues
    By beckophonic in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 06-12-2009, 12:27 PM
  4. Receiving mail via RSS
    By shawnlhood in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 08-20-2008, 11:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •