Results 1 to 3 of 3

Thread: True 'push' email with Zimbra

  1. #1
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,581
    Rep Power
    57

    Default True 'push' email with Zimbra

    For anyone that's interested, you can achieve the same 'push' features that Blackberry & Exchange 2003 (SP2) have. I have tested this with the current version of Zimbra and a Treo 650 (also works with a Treo 600) and an email client called ChatterEmail (ChatterEmail is exclusively for the Treo 600/650) from here www.chatteremail.com - email arrives in the Zimbra and, voila, almost instantly on your phone/PDA.

    There may, of course, be other solutions to this but I thought someone might be in the same position as me and needing instant email notification - at a relatively low cost with Zimbra & ChatterEmail.

    Regards

    Bill
    Last edited by phoenix; 11-14-2005 at 07:39 AM.

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Thanks for the link. I assume your using IMAP and since we send notifications of new mail if connected via IMAP this makes the user experience very friendly.

  3. #3
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,581
    Rep Power
    57

    Default

    Yes, I've been using IMAP and it's a much more pleasant experience than the current AUTD with Exchange 2003 which I've been using. The 'push' email in Exchange 2003 that comes with SP2 is still a way off yet and Zimbra is much easier to set-up.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 26
    Last Post: 04-19-2011, 09:24 AM
  2. QUE Failure
    By tbullock in forum Administrators
    Replies: 31
    Last Post: 07-30-2008, 12:17 PM
  3. zimbra-core missing
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2006, 11:59 AM
  4. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 06:39 AM
  5. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •