Results 1 to 2 of 2

Thread: Disposition-Notification_to Header empty

  1. #1
    l.carnini is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    1

    Default Disposition-Notification_to Header empty

    Hi everybody! My first post here, so be gentle :P

    We have a zimbra 8.0.5_GA_5839.FOSS install with a single domain with about 300 accounts. It is working quite well except for this issue we can't figure out:
    some users have configured another account as POP (from same domain), when they write a new message with that identity, requesting read receipt, the message have the disposition-notification-to header half empty like that: " disposition-notification-to: John Smith < >"
    When the receiver clicks to answer to the read receipt it gets an error like this:

    method: [unknown]
    msg: system failure: error while sending read receipt
    code: service.FAILURE
    detail: soap:Receiver
    trace: qtp426168733-42597:http://10.0.254.12:80/service/soap/S...ca68c9a89d2c39
    request:

    Body: {
    SendDeliveryReportRequest: {
    _jsns: "urn:zimbraMail",
    mid: "1974"
    }
    },
    Header: {
    context: {
    _jsns: "urn:zimbra",
    account: {
    _content: "johnsmith@mydomain.com",
    by: "name"
    },
    authToken: "(removed)",
    session: {
    _content: 11654,
    id: 11654
    },
    userAgent: {
    name: "ZimbraWebClient - FF26 (Win)",
    version: "8.0.5_GA_5839"
    }
    }
    }

    I also tried setting the "Reply to" filed in the account settings but with no change.

    Sending from the main account works fine.

    Where should I check ?

    Luca

  2. #2
    l.carnini is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    1

    Default

    Still having the problem here.. fro some users i started using personas, wich works ok, but for the other 300 is not a solution..
    Has anybody else got this problem too or am I the only one??

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Content-Disposition: inline not working in web client
    By msmcknight in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2010, 12:35 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 12-16-2008, 04:14 PM
  3. Disposition-Notification
    By schelp in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-27-2008, 05:10 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 05-23-2008, 08:52 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •