Results 1 to 3 of 3

Thread: MTA problem on a proxy server

  1. #1
    ymarinov is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    37
    Rep Power
    2

    Default MTA problem on a proxy server

    Hello,

    I've just installed multi-server Zimbra 8.0.6 and something is bothering me. Everything works fine, the proxy host is managing connection, MTA is delivering mail, but on the proxy host, there isn't any SMTP host open, which should be redirected to the MTA host. Can anyone suggest something, or where should I take a look.

    Thanks in advance

  2. #2
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    10

    Default

    zimbra does not proxy smtp. if you installed the mta roll on the proxy server, you need to change your mx records to point to that server

  3. #3
    ymarinov is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    37
    Rep Power
    2

    Default

    That's what I thought, but i wanted to be sure. Thanks for your quick responce!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra-Proxy Problem on Multi-Server Installation
    By mohammedking in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2011, 03:39 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 09-28-2010, 02:10 AM
  3. ZCS 6 Multi server install guide and Proxy server
    By gallimore in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2009, 01:44 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 07-15-2009, 12:50 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 11-11-2008, 06:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •