Results 1 to 10 of 10

Thread: Date & mail header issue while printing

  1. #1
    netvadi is offline Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    7

    Post Date & mail header issue while printing

    Hi all,

    Had an Peculiar issue,

    when i try to print a mail by right clicking and print then it work fine no issues faced.
    wheres, when i double click and open a mail then then print under the "options"
    in print preview i cud not see any from or to mail IDs. and it shows the date as
    "JAN 1 1970". (Screen shot attached). pls help.

    screen shot.png
    S.Vadivelan

  2. #2
    bbortolotti is offline New Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    3
    Rep Power
    1

    Default

    I have the same problem!!!

    Inviato dal mio GT-I8190 utilizzando Tapatalk

  3. #3
    N1H1 is offline Starter Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    1
    Rep Power
    1

    Default

    I've got the same problem

  4. #4
    faulumpy is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Default

    Same problem here.

  5. #5
    faulumpy is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Default

    It's already in Bugzilla, bug no: 85511

  6. #6
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,316
    Rep Power
    13

    Default

    Print from the list of the emails, not from the email itself.

  7. #7
    Domino_Fan is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    1
    Rep Power
    1

    Default

    Any resolve to this issue? It is randomly occuring in my workplace as well.

  8. #8
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,316
    Rep Power
    13

    Default

    Please read my answer, right above your post.

  9. #9
    bbortolotti is offline New Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    3
    Rep Power
    1

    Default

    Hi Klug.
    Your answer is a workaround, not a solution.

  10. #10
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by bbortolotti View Post
    Your answer is a workaround, not a solution.
    Did you also read the relevant bug report that's been mentioned in this thread? Fixes are provided by updates to ZCS and you will find details in bugzilla.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 11-25-2010, 02:05 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 05-06-2010, 09:47 AM
  3. Reset X-Zimbra-Recieved to Date in header.
    By randomize in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 06-12-2008, 09:09 AM
  4. Replies: 29
    Last Post: 02-18-2007, 07:45 PM
  5. Printing Date Range in month view
    By Joshefson in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 06-16-2006, 05:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •