Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: 4.5.1 upgrade caution about timezone stuff

  1. #11
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Sonomait,
    We have a moderation system where posts from new users will need to be approved. You should have received a message when you posted the first time.

    Please don't post so many times I have removed the other posts.

    No, have you cleared your cache and rebooted your machine??

    john

  2. #12
    dkarp is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    11

    Default Clear cache and reboot

    Quote Originally Posted by sonomait View Post
    I am noticing an issue with the reply/reply all and forward/forward all functions in IE 6.0.2900 and FF on Windows XP Pro w/SP2. I have updated my machine with the needed time zone updates, yet this issue persists:

    If I have selected "always compose in new window" selecting [reply/reply all and forward/forward all] when responding to an html email pops a new window, and a reply form, but the popup window restricts me from entering any information by "half toning out" and displaying a circle w/slash on my mouse pointer.
    This is bug 14365, evidently fixed in 4.5.2 due to Andy Clark's timezone fixes.

    According to comments on the bug, it should also work on 4.5.1 after appying the MS timezone patch and a cache clear AND a reboot ... (at least for me).
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #13
    sonomait is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default Reply/Forwarding ... new issue?

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    Sonomait,
    We have a moderation system where posts from new users will need to be approved. You should have received a message when you posted the first time.

    Please don't post so many times I have removed the other posts.

    No, have you cleared your cache and rebooted your machine??

    john
    John

    Yes, I installed both the time zone patch tzmove.exe and WindowsXP-KB931836-x86-ENU.exe. Cleared history, files cookies and the problem still persists. The behavior I am experiencing is different than the defined issue and fix in that I can reply to messages if I don't select the "compose in new window" option.

    I have several client experiencing this as well and can recreate this on other machines.

    Please let me know if a resolution exists.

    Thanks in advance!

  4. #14
    bill@hurricanelabs.com is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    19
    Rep Power
    8

    Default Try unchecking

    A couple users had to uncheck and check the "adjust for daylight savings time" box a couple of times to make this go away. I can't explain the reasoning but that fixed it and they've had no problems since.

    Bill

  5. #15
    tbullock is offline Advanced Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Calgary, AB
    Posts
    232
    Rep Power
    9

    Default

    If my installation exists in Canada and as such there are no time zone changes, will 4.5.1 still cause problems?

    I also have an office in Great Falls Montana that uses the Internet to connect to the zimbra server. With Canada staying the same and the USA adjusting their Daylight Savings routines, will this cause conflicts between my USA and Canada users?
    Cheers,

    Travis

    "Let's look at this from a standpoint of "Status". What exactly, on the Space Craft, IS working?"
    -Flight Control, Apollo 13

  6. #16
    tbullock is offline Advanced Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Calgary, AB
    Posts
    232
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by tbullock View Post
    If my installation exists in Canada and as such there are no time zone changes, will 4.5.1 still cause problems?

    I also have an office in Great Falls Montana that uses the Internet to connect to the zimbra server. With Canada staying the same and the USA adjusting their Daylight Savings routines, will this cause conflicts between my USA and Canada users?
    Actually as it turns out Canada will be in lock step with the USA on the DST thing.

    Should I just wait for 4.5.2? Or go ahead and upgrade now via 4.5.1?
    Cheers,

    Travis

    "Let's look at this from a standpoint of "Status". What exactly, on the Space Craft, IS working?"
    -Flight Control, Apollo 13

  7. #17
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,477
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by tbullock View Post
    Should I just wait for 4.5.2? Or go ahead and upgrade now via 4.5.1?
    Wait a short while.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WebClient Fails to Load
    By scandog in forum Administrators
    Replies: 46
    Last Post: 03-21-2007, 01:26 AM
  2. Wrong ZImbra timezone after 4.5.1 upgrade
    By 3RiversTechAdmin in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 02-14-2007, 09:39 AM
  3. 4.0.3 -> 4.5.1 upgrade
    By Storm16 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2007, 09:44 PM
  4. M1 -> M2 Upgrade Scripts
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 57
    Last Post: 12-15-2005, 10:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •