Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 47 of 47

Thread: WebClient Fails to Load

  1. #41
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,484
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by kirme3 View Post
    I know it's early on, but any rough estimate when 4.5.1 is slated to be released?
    This week.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  2. #42
    Ericx is offline Loyal Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Virginia Beach, VA
    Posts
    97
    Rep Power
    9

    Default 4.5.1 Upgrade - Forward and Reply button

    Forward and Reply buttons not working.

    The guys on Zimbra have called me and they are on top of it.
    Workaround, use the basic web client when you logon.

    1. Log off
    2. Click on the Use Basic Client directly under the password box
    3. logon

    Note: You will not have access to your calendars in the Basic version.

    Tip: If you want to have the basic and advanced versions open, just open two versions of Internet Explorer or Firefox. Log into one with basic client, the other as advanced client.


    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=12318
    EricX

  3. #43
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Do you have the open message in new window option selected in your personal options?

  4. #44
    rajahd is offline Special Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    147
    Rep Power
    8

    Default

    Is this problem fixed in 4.5.3? I'm currently on 4.5.1 and have held off on upgrading since we've been in the middle of deployment. Now that I've rolled out the system to the masses lots of people are complaining they can't use pop-up (new/detach) windows under IE. Just want to confirm before I tackle doing an upgrade that it will in fact fix the issue.

    TIA.

  5. #45
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,484
    Rep Power
    56

    Default

    You need to check the bug report details that have been posted above.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #46
    rajahd is offline Special Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    147
    Rep Power
    8

    Default

    The bug report comment chain is pretty confusing Someone PM'd me and let me know it was fixed, at least as far as it was reproduceable.

    I upgraded from 4.5.1 to 4.5.3 this evening. Took about 40 minutes. Kudo's on an easy and smooth upgrade process. My preliminary tests suggest the problem is fixed. The real test will come tomorrow when 40 other users pound on it.

    Again thanks for everyone's help and suggestions.

  7. #47
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Make sure that if you have the problem again, that the user's cache is cleared first.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Starting the webclient in compose mode with attachment
    By CMuelders in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2007, 11:29 AM
  2. New install mostly works, but port 7071 app fails
    By chunkybacon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 02-19-2007, 10:47 AM
  3. Imapsync migrationg to Zimbra fails
    By lchrist in forum Installation
    Replies: 15
    Last Post: 01-01-2007, 09:20 AM
  4. CPU Load
    By claros in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2006, 06:56 PM
  5. zimbra-native fails to load
    By buttars in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 02-13-2006, 03:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •