Results 1 to 3 of 3

Thread: global & server settings

  1. #1
    padraig's Avatar
    padraig is offline Elite Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    ireland
    Posts
    388
    Rep Power
    9

    Question global & server settings

    does any one know why the imap,pop,ldap setting a different
    in the admin console for the "server" and "global settings"
    which should we use? should they be the same?
    the difference is highlighted on the admin console.

    the mta is also different it has the FQD name "Global setting" uses localhost
    Attached Images Attached Images
    Last edited by padraig; 02-06-2007 at 02:06 PM. Reason: add attachements

  2. #2
    dkarp is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    11

    Default Global vs. server

    "Global" settings are the defaults applied to all servers. "Server" settings override the global settings.

    If you want your change to apply to all of your servers, make the change globally. If it should only affect certain servers, make the change on a per-server basis.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    padraig's Avatar
    padraig is offline Elite Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    ireland
    Posts
    388
    Rep Power
    9

    Default

    thanks for the reply,
    i just can't understand why when i do a fresh install of 4.51 on one server the
    "server setting" and "global setting" should be different by DEFAULT

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 10:27 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  5. Replies: 18
    Last Post: 03-20-2006, 02:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •