Hi

I've been experiencing a few issues with my Zimbra server as of late that I'm trying to resolve. Any assistance will be much appreciated.

Firstly:
I'm getting the following reoccurring messages in /var/log/mail.warn

Dec 9 13:14:28 mail1 postfix/smtpd[12666]: warning: database /opt/zimbra/conf/postfix_rbl_override.db is older than source file /opt/zimbra/conf/postfix_rbl_override
Dec 9 13:14:30 mail1 postfix/smtpd[2968]: warning: 16.138.151.192.dnsbl.njabl.org: RBL lookup error: Host or domain name not found. Name service error for name=16.138.151.192.dnsbl.njabl.org type=A: Host not found, try again

The dnsbl.njabl.org error has been eradicated by removing dnsbl.njabl.org from my rbl checks.
I'm not sure how to get the postfix_rbl_override.db error fixed though... can I move these files to a different location and hope that they will automatically be recreated without the current issue?

Secondly:
Since this morning I've been having issues with the Zimbra Desktop Client and Web Interface when sending out emails. I get the following errors, it seems erratic but is happening quite frequently both when sending to internal and external domains.



Product name: Zimbra Desktop
Product version: 7.2.2
Build ID: 11951
Release type: GA
OS Platform: Windows 7 x86 6.1
Time of event: 2013-12-09 12:02:50
Error type: mail.SEND_FAILURE
Item ID: 1073747186

Error summary: send mail failed

Failure details - PLEASE REMOVE ANY SENSITIVE INFORMATION
----------------------------------------------------------------------------

<soap:Envelope xmlns:soap="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"><soap:Header><context xmlns="urn:zimbra"><authToken>0_7deccf80dbdece6a68 61c6b29a547e6e5a6d386e_69643d33363a613033623564386 32d316132632d346635642d616438612d38373162353864303 23135363b6578703d31333a313338363735323833363639323 b76763d313a343b747970653d363a7a696d6272613b</authToken><nosession/><userAgent name="Zimbra Desktop" version="7.2.2_11951_Windows"/></context></soap:Header><soap:Body><SendMsgRequest suid="c08355c0-25e8-4116-a10e-c4d66c0620b3" xmlns="urn:zimbraMail"><m origid="51458" rt="r" aid="64b81773-3ae7-4e3f-8525-76dcf2bb3f37:2c76d1d6-5df9-4ee2-b448-a326d9eeb23d"/></SendMsgRequest></soap:Body></soap:Envelope>

<soap:Envelope xmlns:soap="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"><soap:Header><context xmlns="urn:zimbra"><change token="112816"/></context></soap:Header><soap:Body><soap:Fault><soap:Code><soa p:Value>soap:Sender</soap:Value></soap:Code><soap:Reason><soap:Text>SMTP server reported: MESSAGE_NOT_DELIVERED</soap:Text></soap:Reason><soapetail><Error xmlns="urn:zimbra"><Code>mail.SEND_FAILURE</Code><Trace>btpool0-55://mail.mydomain.com/service/soap/SendMsgRequest:1386582865306:ff3d893ab1819a9e</Trace></Error></soapetail></soap:Fault></soap:Body></soap:Envelope>


com.zimbra.common.soap.SoapFaultException: SMTP server reported: MESSAGE_NOT_DELIVERED
ExceptionId:btpool0-55://mail.mydomain.com/service/soap/SendMsgRequest:1386582865306:ff3d893ab1819a9e


In /opt/zimbra/log/maibox.log I see the following outakes that might be of interest:


2013-12-09 11:54:25,259 WARN [btpool0-55://mail.mydomain.com/service/soap/SendMsgRequest] [name=bob@mydomain.com;mid=29;ip=X.X.X.X;ua=Zimbra Desktop/7.2.2_11951_Windows;] smtp - Failed to send message
com.zimbra.cs.mailclient.CommandFailedException: MAIL failed: 530 5.7.1 Client was not authenticated


I've been through most of the log files but I'm not finding anything else that might be related. Outlook is working without a hitch (except for the normal outlook imap issues ofcourse ) it seems the issues are related to the https interface using web or client. Really hoping someone can point me in the right direction here.

Thanks in advanced!