Today I tried to install a new Certificate into our Zimbra Server. Zmcertmgr works fine:

Code:
root@zimbra-xxx:/opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial# /opt/zimbra/bin/zmcertmgr verifycrt comm commercial.key commercial.crt commercial_ca.crt
** Verifying commercial.crt against commercial.key
Certificate (commercial.crt) and private key (commercial.key) match.
Valid Certificate: commercial.crt: OK
But deploying the Certificate is failing:
Code:
root@zimbra-xxx:/opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial# /opt/zimbra/bin/zmcertmgr deploycrt comm /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.crt /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial_ca.crt
** Verifying /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.crt against /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.key
Certificate (/opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.crt) and private key (/opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.key) match.
Valid Certificate: /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.crt: OK
** Copying /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.crt to /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.crt
cp: `/opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.crt' and `/opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.crt' are the same file
** Appending ca chain /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial_ca.crt to /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.crt
cp: `/opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial_ca.crt' and `/opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial_ca.crt' are the same file
** Importing certificate /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial_ca.crt to CACERTS as zcs-user-commercial_ca...done.
** NOTE: mailboxd must be restarted in order to use the imported certificate.
** Saving server config key zimbraSSLCertificate...done.
** Saving server config key zimbraSSLPrivateKey...failed.
** Installing mta certificate and key...done.
** Installing slapd certificate and key...done.
** Installing proxy certificate and key...done.
** Creating pkcs12 file /opt/zimbra/ssl/zimbra/jetty.pkcs12...done.
** Creating keystore file /opt/zimbra/mailboxd/etc/keystore...done.
** Installing CA to /opt/zimbra/conf/ca...done.
Already checked the Certificate / CA manualy and all Files (CA, Cert and Key) are replaced with the new files. I cant find an error. Any Idea oder Bug?

I m using Ubuntu 8.04LTS with Zimbra 6.0.10_GA_2692.Ubuntu8_64