Results 1 to 5 of 5

Thread: Few mails not reaching mailbox

  1. #1
    sbala_kumar is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    33
    Rep Power
    2

    Default Few mails not reaching mailbox

    Hi,

    I have ZCS 8.0.2_GA_5569.FOSS installed in CentOS 6.04. In recent times i find few mails are missing. When a user sent mail to two internal mail id's the mail did not reach the intended recipients, but the same mail when sent again after an hour reached both the mail id's.

    When i looked the mail log "/var/log/zimbra.log" i found log for both the mails (the one which was not received and the mail which was not received).

    Can anyone guide me on how to proceed further on this.

    Thanks,
    Bala

  2. #2
    umarzuki is offline Loyal Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    85
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by sbala_kumar View Post

    When i looked the mail log "/var/log/zimbra.log" i found log for both the mails (the one which was not received and the mail which was not received).
    would you mind sharing those log messages?

  3. #3
    sbala_kumar is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    33
    Rep Power
    2

    Default

    Hi Umarzuki,

    Attached the log as requested. Previously some one in this forum was telling that this version of ZCS has problems like this and had told to update to the next version, do you have any idea on this?

    Thanks,
    Bala
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    sbala_kumar is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    33
    Rep Power
    2

    Default

    Hi Umarzuki,

    Please let me if you need any other log for analyzing. I also face the same issue with one more email account.

    Thanks,
    Bala

  5. #5
    umarzuki is offline Loyal Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    85
    Rep Power
    5

    Default

    not much that I can tell from my experiences, my guess would be that there's a few opendkim related messages that might relate to -> 8.0.0 Main.cf not persistent after postfix reload

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Backup Mount point reaching 100%!
    By wooby in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-2012, 07:10 AM
  2. Some mails not showing in the mailbox
    By aktor in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 06-24-2011, 11:33 AM
  3. How to Identify who deleted the mails from mailbox
    By Caterpillar in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-02-2010, 06:27 AM
  4. Problems reaching documents from the internet
    By aca_it in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 06-16-2010, 01:18 AM
  5. Calendar cancellation not reaching all attendees
    By vandehey in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 11-06-2008, 06:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •