Results 1 to 2 of 2

Thread: logger daemon dies after few weeks

  1. #1
    reza225 is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    San Diego
    Posts
    193
    Rep Power
    8

    Default logger daemon dies after few weeks

    hello, my logger daemon seems to die after a couple weeks. If I run zmcontrol stop/start everything comes back up just fine. Is there any paticular reason that the logger continue to stop running? Is there a way to just restart the logger process?
    Thanks

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Hi,
    there is a known issue where zmcontrol status, and the webui can show the logger not working:
    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=12489

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Logger dies every 10 days at 3AM!!
    By cscott in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-23-2007, 06:04 AM
  2. Logger not working in 4.0 RC1
    By jdell in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 08-24-2006, 07:50 PM
  3. Zimbra dies after some time
    By czaveri in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 04-07-2006, 07:45 AM
  4. MTA and Mailbox dies because of tomcat
    By meikka in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-01-2006, 09:59 AM
  5. Internal Mails Stop Working After a While
    By mintra in forum Administrators
    Replies: 30
    Last Post: 02-02-2006, 08:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •