Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Documents permissions messed up

  1. #11
    Greg is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tucson - San Francisco - Moscow
    Posts
    127
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by jdell View Post
    If you can give me a hint of where that is coming from (LDAP or MySQL), I'll just manually go in a fix it, since it isn't hurting anything being wrong anyways.
    It is part of the metadata stored in MySQL database, I wouldn't mess with it
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!
    P.S.: don't forget to vote on this bug
    add Samba LDAP entries to Exchange Migration Tool

  2. #12
    jdell is offline Project Contributor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Reno, NV, USA
    Posts
    203
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Greg View Post
    It is part of the metadata stored in MySQL database, I wouldn't mess with it
    Ok, but I think there is a bug there. If you change the Documents account in the Admin UI, it should update it everywhere (shouldn't leave dangling bits of the old settings).

  3. #13
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Please file a bug in bugzilla so that one of the developers can take a look at it.

    john

  4. #14
    jdell is offline Project Contributor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Reno, NV, USA
    Posts
    203
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by wannabetenor View Post
    Please file a bug in bugzilla so that one of the developers can take a look at it.

    john
    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=14279

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Documents & Notebooks Woes
    By torusgrp in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2007, 10:19 PM
  2. Replies: 26
    Last Post: 02-12-2007, 07:23 PM
  3. Documents Feature Messed up
    By frogstarr78 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2006, 07:14 PM
  4. 4.0 RC1 Documents initialization failed on upgrade
    By neilmc in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 10-05-2006, 02:46 AM
  5. MTA is Dying after yum update
    By tonyawbrey in forum Administrators
    Replies: 27
    Last Post: 04-02-2006, 06:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •