Hi everyone,

We are evaluating Zimbra NE for two weeks now. Everything runs smooth so far - we just have to examine a few edges left prior to buy a license. I'd be glad if we could remove those question marks above our heads first. One of them is that after what looks like a system - freeze we had two days ago, the "stats" service seems to not start anymore. We already tried to stop and restart Zimbra Suite by issuing "zmcontrol restart" several times now, but "zmcontrol status" keeps reporting it is "stopped":

Code:
[zimbra@rs208316 ~]$ zmcontrol restart
Host mail.aijko.com
        Stopping vmware-ha...Done.
        Stopping zmconfigd...Done.
        Stopping stats...Done.
        Stopping mta...Done.
        Stopping spell...Done.
        Stopping snmp...Done.
        Stopping cbpolicyd...Done.
        Stopping archiving...Done.
        Stopping opendkim...Done.
        Stopping antivirus...Done.
        Stopping antispam...Done.
        Stopping proxy...Done.
        Stopping memcached...Done.
        Stopping mailbox...Done.
        Stopping convertd...Done.
        Stopping logger...Done.
        Stopping ldap...Done.
Host mail.aijko.com
        Starting ldap...Done.
        Starting zmconfigd...Done.
        Starting logger...Done.
        Starting convertd...Done.
        Starting mailbox...Done.
        Starting memcached...Done.
        Starting proxy...Done.
        Starting antispam...Done.
        Starting antivirus...Done.
        Starting opendkim...Done.
        Starting snmp...Done.
        Starting spell...Done.
        Starting mta...Done.
        Starting stats...Done.
[zimbra@rs208316 ~]$ zmcontrol status
Host mail.aijko.com
        antispam                Running
        antivirus               Running
        convertd                Running
        ldap                    Running
        logger                  Running
        mailbox                 Running
        memcached               Running
        mta                     Running
        opendkim                Running
        proxy                   Running
        snmp                    Running
        spell                   Running
        stats                   Stopped
        zmconfigd               Running
[zimbra@rs208316 ~]$
I'm not that familiar with Zimbra yet, so I do not know what log to look into and what to look for. So I'd be happy to read some advice here.

Thank you all in advance for your replies!