Results 1 to 6 of 6

Thread: Zimbra activesync out of step with web interface and IMAP

  1. #1
    MobiusNZ is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Aoteroa
    Posts
    128
    Rep Power
    7

    Default Zimbra activesync out of step with web interface and IMAP

    I mainly access my zimbra account on my desktop using Mail.app, connected via IMAP. I also access zimbra on my iphone and ipad using Exchange Activesync protocol.

    In the past few days I've noticed that messages I file away in IMAP aren't going away from my inbox on my phone.

    I've checked on the zimbra web interface and they are filed away properly, so it seems activesync is missing something.

    My phone does get new messages, and messages I read and delete are removed - just the ones that were filed away

    I can't see any errors in the logs - sync.log just shows my syncing normally. Any ideas?

  2. #2
    Johnny227709 is offline Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    11
    Rep Power
    3

    Default

    Hello MobiusNZ, i've found this link explainig your problem, maybe you'll find it useful: Deleted Messages using ActiveSync and IMAP

  3. #3
    MobiusNZ is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Aoteroa
    Posts
    128
    Rep Power
    7

    Default

    Hey Johynn, cheers for that but we're not using zextras

  4. #4
    federico.bertola's Avatar
    federico.bertola is offline Special Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Verona, Italy
    Posts
    153
    Rep Power
    9

    Default

    Hi MobiusNZ,

    I can confirm the sme behaviour on some NE infrastructures of mine, it seems that zimbra-sync doesn't synchronize imap deletions via activesync.

    Did you open a support case?
    Federico Bertola
    CTO @ StudioStorti

  5. #5
    MobiusNZ is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Aoteroa
    Posts
    128
    Rep Power
    7

    Default

    I haven't yet, just wanted to see if any of the community has come across this first. Looks like that's my next step

  6. #6
    bintrue is offline Starter Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    1
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by MobiusNZ View Post
    I haven't yet, just wanted to see if any of the community has come across this first. Looks like that's my next step
    Did you ever solve this issue? We are having the a similar problem with at least one user.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Step-by-step guide on upgrading Zimbra
    By bhwong in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-05-2012, 09:28 AM
  2. Step-by-step guide on upgrading Zimbra
    By bhwong in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2012, 01:12 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 01-27-2010, 09:16 AM
  4. zimbra setup step-by-step, Help
    By anujgarg in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 10-12-2008, 07:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •