Results 1 to 2 of 2

Thread: ZCS OS - External MTA with webapp showing duplicate mail

  1. #1
    andrea.leofreddi is offline Starter Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    1

    Default ZCS OS - External MTA with webapp showing duplicate mail

    Hello,
    I installed zimbra on two different systems with the following configuration:

    1. zimbra-be

    zimbra-ldap
    zimbra-snmp
    zimbra-apache
    zimbra-logger
    zimbra-store
    zimbra-spell

    2. zimbra-fe

    zimbra-memcached
    zimbra-mta
    zimbra-proxy

    The installation went fine but I get a strange behaviour using the webapp: sending an email to myself I get the mail delivered but showing up twice on the ui, as shown in the following screenshot:

    Screen Shot 2013-09-02 at 2.06.40 PM.jpg

    How can I debug this behaviour?


    Thank you for your attention.


    Best regards,

    Andrea

  2. #2
    prashant's Avatar
    prashant is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    8

    Default

    That is because you are viewing it in Conversation view. Mail from Sent Items and Inbox is seen together in Conversation view. If you go to Message view, you will see one message in Inbox and Sent Items folder each. Click on "View" dropdown and select Message View.

    This is expected behavior.
    ~=Prashant=~

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. :mad: External recipient received duplicate emails from zimbra user
    By cupid85 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 04-17-2013, 02:12 AM
  2. External hostnames showing as local IP
    By Yves Pires in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-29-2011, 05:27 AM
  3. Internal&External GAL from LDAP not showing
    By kaltera in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 06-05-2008, 02:23 AM
  4. Duplicate mail in GAL
    By stich86 in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 0
    Last Post: 04-28-2008, 08:02 AM
  5. taglibs in /service webapp
    By phazer in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 03-06-2007, 05:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •