Results 1 to 3 of 3

Thread: Commercial Certificate for web, partially works.

  1. #1
    ronnyek is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    58
    Rep Power
    8

    Default Commercial Certificate for web, partially works.

    I've followed instructions on installing cert from wiki on zimbra and it appears that admin interface seems to work ok, but doesnt appear that the web interface... https://myserver.com/ uses old cert

  2. #2
    ronnyek is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    58
    Rep Power
    8

    Default

    looks like for whatever reasion 7071 in teh server.xml has right keystore credentials but the regular user interface does not.

    And since server.xml is magical, its anyones guess what I need to change to get it to take the change and not overwrite with old crap.

  3. #3
    anand is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    274
    Rep Power
    9

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Install a commercial SSL certificate ??
    By nick20 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 06-23-2010, 03:08 AM
  2. Certificate problem following 3.1.0 -> 4.0 upgrade
    By simonellistonball in forum Migration
    Replies: 5
    Last Post: 09-26-2006, 01:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •