Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: Admin "view mail" function not working

  1. #21
    michael24 is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Avondale, AZ
    Posts
    111
    Rep Power
    4

    Default I have the same problem

    I go to view an email account from the admin console and I get a page cannot be displayed and I get this in address bar: http://share.foerstermarketing.com/s...b&isredirect=1

    but I can view other accounts just fine just certian ones will not pull up.

    Any idea what is going on?

  2. #22
    neo17 is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    3

    Default

    did anyone solved this problem? I have the same issue.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 08-08-2007, 12:20 AM
  2. Admin login stopped working
    By egarnel in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2007, 06:13 AM
  3. Just installed, admin webapp isn't working
    By aprato in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 06-30-2006, 09:56 AM
  4. Replies: 14
    Last Post: 12-22-2005, 04:59 PM
  5. Building native libraries on MacOS X
    By ajmas in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2005, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •