Results 1 to 2 of 2

Thread: Some emails not word wrapping correctly

  1. #1
    itrichmond is offline Starter Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    2

    Default Some emails not word wrapping correctly

    Everything I can find in the forums indicates this was fixed in an earlier version, but it's still happening to at least one of our users. I'm attaching a sample that doesn't word wrap as it should. After decoding the base64 nothing jumps out at me as suspicious. Any suggestions, folks? 8.0.4_GA_5737
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    prashant's Avatar
    prashant is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    8

    Default

    I injected the attached file and could not reproduce the problem. Could you please attach the problem snapshot.
    ~=Prashant=~

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 09-04-2012, 01:13 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 09-03-2012, 05:40 AM
  3. Global sig wrapping
    By sadams@bigrocksports.com in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-16-2010, 08:30 AM
  4. text wrapping
    By narungi in forum Users
    Replies: 0
    Last Post: 10-14-2009, 10:31 AM
  5. Replies: 17
    Last Post: 09-13-2009, 07:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •