Results 1 to 2 of 2

Thread: Messages missing in AJAX client

  1. #1
    rsaeks is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    38
    Rep Power
    2

    Default Messages missing in AJAX client

    Myself and a few other users in our deployment have a strange issue where not all messages display in the AJAX webclient. Interestingly enough, switching to HTML view allows the messages to display. Connecting from IMAP also allows the messages to display. We have tried multiple browsers and multiple machines. I have restarted zimbra, but have not yet restarted the server wondering if there is a specific log file I can look at to try and track down the issue.

    It does not happen in the Inbox folder and a few other folders but it somewhat frustrating to not see all the messages in a folder.
    Last edited by rsaeks; 08-11-2013 at 10:36 AM.

  2. #2
    prashant's Avatar
    prashant is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    7

    Default

    Turn on Firebug and see what you get in GetFolderRequest when you click on that particular folder. You can also check in mailbox.log by enabling trace log. Use "zmprov help log" to get more info on how to enable the trace logging.
    ~=Prashant=~

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 12-18-2009, 01:31 AM
  2. Ajax client
    By danny.sierra@omtech.net in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2007, 07:40 AM
  3. AJAX mail client bug
    By rhodebump in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2007, 06:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •