Results 1 to 4 of 4

Thread: Broken Suite after issuing zmtlsctl redirect

  1. #1
    gc1969 is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    2

    Default Broken Suite after issuing zmtlsctl redirect

    We are running a fresh installation of the zimbra network suite. This installation was running fine until I issued the zmtlsctl redirect command to redirect http to https. Now anything with TLS is not responding. The zimbra services start and I can open a tcp connection but they fail to respond and I have to force terminate the connection. I have restarted the services with zmcontrol and even issues a zmtlsctl https with the same results.

    What changes does the zmtlsctl command make to the configuration?

  2. #2
    prashant's Avatar
    prashant is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    8

    Default

    zmtlsctl is just to change the web server mode.

    Details can be found at CLI zmtlsctl to set Web Server Mode - Zimbra :: Wiki
    ~=Prashant=~

  3. #3
    gc1969 is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    2

    Default

    Quote Originally Posted by prashant View Post
    zmtlsctl is just to change the web server mode.

    Details can be found at CLI zmtlsctl to set Web Server Mode - Zimbra :: Wiki
    Thanks for the reply. I have narrowed the issue down to something with the mailboxd service. I am still trying to resolve it however.

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,581
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by gc1969 View Post
    Thanks for the reply. I have narrowed the issue down to something with the mailboxd service. I am still trying to resolve it however.
    You should look in the log files to determine what's causing the problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. broken Error Reports, Yahoo Mail broken.
    By nomadhar in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 04-08-2013, 07:38 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-25-2013, 09:25 AM
  3. zmtlsctl "redirect" mode still allowing non-SSL
    By mikelcu in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 08-04-2010, 04:26 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 08-14-2008, 05:37 PM
  5. zmtlsctl question
    By kowell in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 06-19-2006, 04:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •