Results 1 to 3 of 3

Thread: Backup from GUI failing (view)

  1. #1
    gbr
    gbr is offline Special Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Posts
    127
    Rep Power
    8

    Default Backup from GUI failing (view)

    Hi,

    I'm running 8.0.3 NE. When I go to the Tool and Migration->Backups page, I get the following error:

    Code:
    Server error encountered
    Message: unknown document: BackupQueryRequest Error code: service.UNKNOWN_DOCUMENT Method: [unknown] Details:soap:Sender
    and no backups are shown.

    At the command prompt:

    Code:
    zimbra@mail:~$ zmbackupquery 
    Label:   full-20130724.223002.883
    Created: Wed, 2013/07/24 17:30:02.883 CDT
    
    Label:   incr-20130720.223009.535
    Created: Sat, 2013/07/20 17:30:09.535 CDT
    
    Label:   incr-20130722.223007.463
    Created: Mon, 2013/07/22 17:30:07.463 CDT
    
    Label:   full-20130719.223008.375
    Created: Fri, 2013/07/19 17:30:08.375 CDT
    
    Label:   full-20130720.142144.356
    Created: Sat, 2013/07/20 09:21:44.356 CDT
    
    Label:   incr-20130721.223008.235
    Created: Sun, 2013/07/21 17:30:08.235 CDT
    Yesterday's backup show okay.

    I also stopped receiving the backup success/failure emails yesterday.

    Now to tell you what I did...

    I had a failing disk, so I moved the data to a new disk with the following command:

    Code:
    rsync -avHS --exclude backup /opt/ /opt1/
    I then changed fstab to mount /opt1 as /opt and reboot. Zimbra came up and ran fine. Then I ran:

    Code:
    rsync -avHS /opt1/zimbra/backup/ /opt/zimbra/backup/
    to get the backups over

    Any idea as to what's going on here?

    Gerald

  2. #2
    Raunaq's Avatar
    Raunaq is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Bangalore
    Posts
    171
    Rep Power
    2

    Default

    Cna you try running zmfixperms to fix the permissions?

  3. #3
    gbr
    gbr is offline Special Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Posts
    127
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Raunaq View Post
    Cna you try running zmfixperms to fix the permissions?
    Sorry for the delay in responding. zmfixperms did not fix the issue.

    Gerald

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Full Backup Failing
    By the_griz in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-04-2011, 08:54 AM
  2. Backup via symlink/Samba failing
    By MobiusNZ in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 01-26-2010, 01:03 PM
  3. Calendar - Day View vs Week view
    By xtrocky in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 11-14-2009, 12:19 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 05-23-2008, 06:24 AM
  5. Time off in calendar view, but not in detail view
    By dazole2 in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-21-2008, 06:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •