Results 1 to 2 of 2

Thread: Invalid Search Filter

  1. #1
    mulyadi is offline Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Bandung, Indonesia
    Posts
    10
    Rep Power
    1

    Default Invalid Search Filter

    Hi,

    My friend told me that when adding a new user account he get an error message once every hour.

    this is the error message :

    mail server - error.png
    mail server - error 2.png

    can anyone tell me about the error message?

    I used ZCS 8.0.0 with OS Centos release 6.4

  2. #2
    prashant's Avatar
    prashant is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    8

    Default

    Did you check the mailbox.log to ascertain what causing this?
    ~=Prashant=~

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-24-2013, 12:33 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 05-30-2011, 05:26 PM
  3. [LDAP FILTER] Cut search term in multiple parts
    By kaltera in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-02-2008, 03:10 AM
  4. Search with a filter
    By Laird in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 08-23-2008, 06:56 AM
  5. [SOLVED] Does user filter override system spam filter?
    By raynix in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 07-18-2008, 01:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •